“Teljesen egyedi weblap” csomag megrendelése

Ez a csomag magába foglal mindent, amire csak szükség lehet egy nagyszerű esküvői honlap elkészítéséhez. Válogassatok az alap és prémium funkciók között, tervezgessetek, ötleteljetek,  a megvalósítást pedig bízzátok ránk! Indulásképpen az alábbi űrlapon elkérünk néhány alapinformációt, aztán a megrendelőlap elküldését követően felvesszük Veletek a kapcsolatot, hogy alaposabban átbeszéljük, milyen legyen esküvői weboldalatok. 

Adjátok le a rendeléseteket az alábbi űrlapon, írjatok nekünk a megrendeles@eskuvoshonlap.hu címre, vagy keressetek a 0670-252-2407 telefonszámon!

Ha szeretnétek, már most megadhattok részleteket a készülő honlaphoz, de lesz rá lehetőségetek később is!

További mezők mutatása:


Ár: 34 900 Ft*


*A végső ár az extra igények és további funkciók függvényében változhat.

Nagyszerű! Már csak néhány kattintás hiányzik a weboldalatok megrendeléséhez! Miután megkaptuk a megrendelőlapot, felvesszük Veletek a kapcsolatot, bekérjük az esetlegesen még hiányzó információkat, képeket és egyéb anyagokat, valamint átbeszélünk minden fontos és kevésbé fontos részletet, hogy pontosan olyan weboldalt készíthessünk Nektek, amilyet megálmodtatok. Ezt követően nekilátunk a munkának, és pár munkanapon belül megmutatjuk Nektek az első körben elkészült weblapot.  Ha szeretnétek, még alakítunk rajta (ezt a kört annyiszor ismételjük meg, ahányszor csak szükséges), ha pedig jóváhagyjátok, a munkadíj beérkezését követően publikusan is elérhetővé tesszük az oldalt.